Bostadspriser i Rudboda Lidingö

Data från

Pris per kvm

51109 kr/kvm

Genomsnittligt pris per m2 på sålda bostäder

Dagar till salu

26 dagar

Genomsnittligt antal dagar bostad ute till salu

Prisökning

3.2 %

Genomsnittligt prisökning från utgångspris

Vilka är de största mäklarna i Rudboda, Lidingö?

Nedan listar vi de största mäklarna i Rudboda med avseende på antalet sålda bostäder. Just nu är de största SkandiaMäklarna, Svensk Fastighetsförmedling, Fastighetsbyrån, letar du efter en mäklare i Lidingö? Jämför mäklararvoden i Uppsala, begär kostnadsfria mäklarofferter i Uppsala.

Jämför offerter från olika mäklare

Ett kostnadsfritt sätt, helt utan förpliktelser, att jämföra mäklare och mäklararvoden är att använda sig av HittaMäklare.se. De hjälper dig att välja ut de mäklare som passar just bäst för dig. Du kan enkelt jämföra offerter från olika mäklare och själv bestämma vem som ska få sälja din bostad. Tjänsten är kostnadsfri och du förbinder dig inte till något.

Hur fungerar det?

hittamaklare.se
Statistik för mäklare
(visar upp till de fem största)

Hur ser bostadspriserna i Rudboda, Lidingö ut för olika typer av bostäder?

Nedan kan du se hur kvadratmeterpriserna i Rudboda ser ut för olika bostäder. Du kan även se hur lång tid det tar i genomsnitt att sälja en bostad i Rudboda (Tid). Du ser även hur mycket bostäder i Rudboda förändras i pris mellan utgångspris och slutpris via budgivning (Prisutveckling).

Statistik för bostadstyp
Bostadstyp Pris per m2 Tid Prisutveckling
Kedjehus 58986 kr/m2 14 dagar 7 %
Radhus 56234 kr/m2 25 dagar 4.1 %
Villa 55810 kr/m2 27 dagar 0.8 %
Lägenhet 40828 kr/m2 28 dagar 3.8 %

Bonus: 20 gratis tips till dig som funderar på att sälja din bostad. De här frågorna ställer de säljare som fått mest betalt för sin bostad till sin mäklare. Läs vårt bonusmaterial nu