Bostadspriser i Islinge Lidingö

Data från

Pris per kvm

67458 kr/kvm

Genomsnittligt pris per m2 på sålda bostäder

Dagar till salu

28 dagar

Genomsnittligt antal dagar bostad ute till salu

Prisökning

4.8 %

Genomsnittligt prisökning från utgångspris

Vilka är de största mäklarna i Islinge, Lidingö?

Nedan listar vi de största mäklarna i Islinge med avseende på antalet sålda bostäder. Just nu är de största Gadelius fastighetsbyrå, SkandiaMäklarna, Fastighetsbyrån, letar du efter en mäklare i Lidingö? Jämför mäklararvoden i Uppsala, begär kostnadsfria mäklarofferter i Uppsala.

Jämför offerter från olika mäklare

Ett kostnadsfritt sätt, helt utan förpliktelser, att jämföra mäklare och mäklararvoden är att använda sig av HittaMäklare.se. De hjälper dig att välja ut de mäklare som passar just bäst för dig. Du kan enkelt jämföra offerter från olika mäklare och själv bestämma vem som ska få sälja din bostad. Tjänsten är kostnadsfri och du förbinder dig inte till något.

Hur fungerar det?

hittamaklare.se
Statistik för mäklare
(visar upp till de fem största)

Hur ser bostadspriserna i Islinge, Lidingö ut för olika typer av bostäder?

Nedan kan du se hur kvadratmeterpriserna i Islinge ser ut för olika bostäder. Du kan även se hur lång tid det tar i genomsnitt att sälja en bostad i Islinge (Tid). Du ser även hur mycket bostäder i Islinge förändras i pris mellan utgångspris och slutpris via budgivning (Prisutveckling).

Statistik för bostadstyp
Bostadstyp Pris per m2 Tid Prisutveckling
Villa 67648 kr/m2 27 dagar 4.9 %
Lägenhet 54709 kr/m2 27 dagar 6 %
Tomt/Mark kr/m2 90 dagar %

Bonus: 20 gratis tips till dig som funderar på att sälja din bostad. De här frågorna ställer de säljare som fått mest betalt för sin bostad till sin mäklare. Läs vårt bonusmaterial nu