Bostadspriser i Högberga Lidingö

Data från

Pris per kvm

63793 kr/kvm

Genomsnittligt pris per m2 på sålda bostäder

Dagar till salu

14 dagar

Genomsnittligt antal dagar bostad ute till salu

Prisökning

13.3 %

Genomsnittligt prisökning från utgångspris

Vilka är de största mäklarna i Högberga, Lidingö?

Nedan listar vi de största mäklarna i Högberga med avseende på antalet sålda bostäder. Just nu är de största Svensk Fastighetsförmedling, letar du efter en mäklare i Lidingö? Jämför mäklararvoden i Uppsala, begär kostnadsfria mäklarofferter i Uppsala.

Jämför offerter från olika mäklare

Ett kostnadsfritt sätt, helt utan förpliktelser, att jämföra mäklare och mäklararvoden är att använda sig av HittaMäklare.se. De hjälper dig att välja ut de mäklare som passar just bäst för dig. Du kan enkelt jämföra offerter från olika mäklare och själv bestämma vem som ska få sälja din bostad. Tjänsten är kostnadsfri och du förbinder dig inte till något.

Hur fungerar det?

hittamaklare.se
Statistik för mäklare
(visar upp till de fem största)
Mäklare Andel
Svensk Fastighetsförmedling

Hur ser bostadspriserna i Högberga, Lidingö ut för olika typer av bostäder?

Nedan kan du se hur kvadratmeterpriserna i Högberga ser ut för olika bostäder. Du kan även se hur lång tid det tar i genomsnitt att sälja en bostad i Högberga (Tid). Du ser även hur mycket bostäder i Högberga förändras i pris mellan utgångspris och slutpris via budgivning (Prisutveckling).

Statistik för bostadstyp
Bostadstyp Pris per m2 Tid Prisutveckling
Radhus 63793 kr/m2 14 dagar 13.3 %

Bonus: 20 gratis tips till dig som funderar på att sälja din bostad. De här frågorna ställer de säljare som fått mest betalt för sin bostad till sin mäklare. Läs vårt bonusmaterial nu