Klockare Fastighetsmäkleri i Lidingö

Pris per m2

48 556 kr/m2

Genomsnittligt pris per m2 på sålda bostäder
Dagar till salu

36 dagar

Genomsnittligt antal dagar bostad ute till salu
Prisökning

0 %

Genomsnittligt procentuell prisökning

Klockare Fastighetsmäkleri har sålt bostäder i Lidingö. De är en fastighetsmäklare som säljer i Lidingö. De tar i genomsnitt 36 dagar på sig att sälja en bostad i Lidingö. Skillnaden mellan utgångspris och försäljningspris när Klockare Fastighetsmäkleri säljer en bostad i Lidingö är i genomsnitt 0%. När de säljer bostäder i Lidingö får de i snitt ut 48556 kr/m2 i slutpris. Passa på att betygsätta Klockare Fastighetsmäkleri i kategorierna nedan. Dela gärna med dig av vad du betalade för mäklararvode när Klockare Fastighetsmäkleri sålde din bostad i Lidingö så fler säljare får bättre information när de ska välja mäklare och är beredda att ta in flera mäklarofferter för att jämföra mäklare med.

Data från

Statistik för bostadstyp
Bostadstyp Pris per m2
Villa 48 556 kr/m2
Senast sålda bostäder i Lidingö av Klockare Fastighetsmäkleri
Adress Typ Pris Datum Storlek
Hersby, Bergsvägen 25 Villa
7 rum
13 450 000 kr
0 kr, 0%
2020-04-13
36 dagar
277 m2
48 556 kr/m2

Jämför offerter från olika mäklare

Ett kostnadsfritt sätt, helt utan förpliktelser, att jämföra mäklare och mäklararvoden i Lidingö är att använda sig av HittaMäklare.se. De hjälper dig att välja ut de mäklare som passar just bäst för dig. Du kan enkelt jämföra offerter från olika mäklare och själv bestämma vem som ska få sälja din bostad. Tjänsten är kostnadsfri och du förbinder dig inte till något.

Hur fungerar det?

hittamaklare.se

Bonus: 20 gratis tips till dig som funderar på att sälja din bostad. De här frågorna ställer de säljare som fått mest betalt för sin bostad till sin mäklare. Läs vårt bonusmaterial nu