Sålda bostäder av SkandiaMäklarna i Kumla

Pris per m2

9 860 kr/m2

Genomsnittligt pris per m2 på sålda bostäder
Dagar till salu

13 dagar

Genomsnittligt antal dagar bostad ute till salu
Prisökning

17.9 %

Genomsnittligt procentuell prisökning

SkandiaMäklarna har sålt bostäder i Kumla. De är en fastighetsmäklare som säljer i Kumla. De tar i genomsnitt 13 dagar på sig att sälja en bostad i Kumla. Skillnaden mellan utgångspris och försäljningspris när SkandiaMäklarna säljer en bostad i Kumla är i genomsnitt 17.9%. När de säljer bostäder i Kumla får de i snitt ut 9860 kr/m2 i slutpris. Passa på att betygsätta SkandiaMäklarna i kategorierna nedan. Dela gärna med dig av vad du betalade för mäklararvode när SkandiaMäklarna sålde din bostad i Kumla så fler säljare får bättre information när de ska välja mäklare och är beredda att ta in flera mäklarofferter för att jämföra mäklare med.

Data från

Statistik för bostadstyp
Bostadstyp Pris per m2
Radhus 9 860 kr/m2
Senast sålda bostäder i Kumla av SkandiaMäklarna
Adress Typ Pris Datum Storlek
Kumlaby, Smedsgatan 33 Radhus
4 rum
1 055 000 kr
+160 000 kr, +18%
2019-12-04
13 dagar
107 m2
9 814 kr/m2

Jämför offerter från olika mäklare

Ett kostnadsfritt sätt, helt utan förpliktelser, att jämföra mäklare och mäklararvoden i Kumla är att använda sig av HittaMäklare.se. De hjälper dig att välja ut de mäklare som passar just bäst för dig. Du kan enkelt jämföra offerter från olika mäklare och själv bestämma vem som ska få sälja din bostad. Tjänsten är kostnadsfri och du förbinder dig inte till något.

Hur fungerar det?

hittamaklare.se

Bonus: 20 gratis tips till dig som funderar på att sälja din bostad. De här frågorna ställer de säljare som fått mest betalt för sin bostad till sin mäklare. Läs vårt bonusmaterial nu