Bostadspriser i Kristianstad Tätort Kristianstad

Data från

Pris per kvm

9927 kr/kvm

Genomsnittligt pris per m2 på sålda bostäder

Dagar till salu

15 dagar

Genomsnittligt antal dagar bostad ute till salu

Prisökning

10.5 %

Genomsnittligt prisökning från utgångspris

Vilka är de största mäklarna i Kristianstad Tätort, Kristianstad?

Nedan listar vi de största mäklarna i Kristianstad Tätort med avseende på antalet sålda bostäder. Just nu är de största Svensk Fastighetsförmedling, letar du efter en mäklare i Kristianstad? Jämför mäklararvoden i Uppsala, begär kostnadsfria mäklarofferter i Uppsala.

Jämför offerter från olika mäklare

Ett kostnadsfritt sätt, helt utan förpliktelser, att jämföra mäklare och mäklararvoden är att använda sig av HittaMäklare.se. De hjälper dig att välja ut de mäklare som passar just bäst för dig. Du kan enkelt jämföra offerter från olika mäklare och själv bestämma vem som ska få sälja din bostad. Tjänsten är kostnadsfri och du förbinder dig inte till något.

Hur fungerar det?

hittamaklare.se
Statistik för mäklare
(visar upp till de fem största)
Mäklare Andel
Svensk Fastighetsförmedling

Hur ser bostadspriserna i Kristianstad Tätort, Kristianstad ut för olika typer av bostäder?

Nedan kan du se hur kvadratmeterpriserna i Kristianstad Tätort ser ut för olika bostäder. Du kan även se hur lång tid det tar i genomsnitt att sälja en bostad i Kristianstad Tätort (Tid). Du ser även hur mycket bostäder i Kristianstad Tätort förändras i pris mellan utgångspris och slutpris via budgivning (Prisutveckling).

Statistik för bostadstyp
Bostadstyp Pris per m2 Tid Prisutveckling
Lägenhet 9927 kr/m2 15 dagar 10.5 %
Gator i Kristianstad Tätort

Bonus: 20 gratis tips till dig som funderar på att sälja din bostad. De här frågorna ställer de säljare som fått mest betalt för sin bostad till sin mäklare. Läs vårt bonusmaterial nu