Sålda bostäder av Möllebackens Fastighetsförmedling i Kristianstad

Pris per m2

7 358 kr/m2

Genomsnittligt pris per m2 på sålda bostäder
Dagar till salu

16 dagar

Genomsnittligt antal dagar bostad ute till salu
Prisökning

4 %

Genomsnittligt procentuell prisökning

Möllebackens Fastighetsförmedling har sålt bostäder i Kristianstad. De är en fastighetsmäklare som säljer i Kristianstad. De tar i genomsnitt 16 dagar på sig att sälja en bostad i Kristianstad. Skillnaden mellan utgångspris och försäljningspris när Möllebackens Fastighetsförmedling säljer en bostad i Kristianstad är i genomsnitt 4%. När de säljer bostäder i Kristianstad får de i snitt ut 7358 kr/m2 i slutpris. Passa på att betygsätta Möllebackens Fastighetsförmedling i kategorierna nedan. Dela gärna med dig av vad du betalade för mäklararvode när Möllebackens Fastighetsförmedling sålde din bostad i Kristianstad så fler säljare får bättre information när de ska välja mäklare och är beredda att ta in flera mäklarofferter för att jämföra mäklare med.

Data från

Statistik för bostadstyp
Bostadstyp Pris per m2
Lägenhet 7 358 kr/m2
Senast sålda bostäder i Kristianstad av Möllebackens Fastighetsförmedling
Adress Typ Pris Datum Storlek
Näsby, Näsbychaussén 60A Lägenhet
2 rum
390 000 kr
+15 000 kr, +4%
2020-01-27
16 dagar
53 m2
7 358 kr/m2

Jämför offerter från olika mäklare

Ett kostnadsfritt sätt, helt utan förpliktelser, att jämföra mäklare och mäklararvoden i Kristianstad är att använda sig av HittaMäklare.se. De hjälper dig att välja ut de mäklare som passar just bäst för dig. Du kan enkelt jämföra offerter från olika mäklare och själv bestämma vem som ska få sälja din bostad. Tjänsten är kostnadsfri och du förbinder dig inte till något.

Hur fungerar det?

hittamaklare.se

Bonus: 20 gratis tips till dig som funderar på att sälja din bostad. De här frågorna ställer de säljare som fått mest betalt för sin bostad till sin mäklare. Läs vårt bonusmaterial nu