Waldenius väg Kulltorp

Waldenius väg är en gata i Kulltorp i Kristianstad. Det genomsnittliga priset per m2 på bostäder på Waldenius väg i Kristianstad är 13183 kr/m2. Det tar i genomsnitt 16 dagar att sälja en bostad på Waldenius väg i Kristianstad. Den genomsnittliga prisökningen från utropspris till slutpris är -1.4 %. Vi listar genomsnittliga priser för alla bostäder på Waldenius väg, vilka mäklare som säljer flest bostäder på Waldenius väg och hur kvadratmeterpriserna ser ut för olika bostadstyper på Waldenius väg.

Jämför offerter från olika mäklare

Ett kostnadsfritt sätt, helt utan förpliktelser, att jämföra mäklare och mäklararvoden i Kristianstad är att använda sig av HittaMäklare.se. De hjälper dig att välja ut de mäklare som passar just bäst för dig. Du kan enkelt jämföra offerter från olika mäklare och själv bestämma vem som ska få sälja din bostad. Tjänsten är kostnadsfri och du förbinder dig inte till något.

Hur fungerar det?

hittamaklare.se

Data från

Pris per kvm

13183 kr/kvm

Genomsnittligt pris per m2 på sålda bostäder
Dagar till salu

16 dagar

Genomsnittligt antal dagar bostad ute till salu
Prisökning

-1.4 %

Genomsnittligt procentuell prisökning från utgångspris

Vilka mäklare säljer bäst på Waldenius väg, Kristianstad

Nedan listar vi de största mäklarna i Waldenius väg i Kristianstad med avseende på antalet sålda bostäder. Just nu är de största Möllebackens Fastighetsförmedling, Hemverket, Fastighetsbyrån, letar du efter en mäklare i Kristianstad? Jämför mäklararvoden i Uppsala, begär kostnadsfria mäklarofferter i Uppsala.

Statistik för mäklare
Visar upp till fem mäklare

Hur ser bostadspriserna på Waldenius väg i Kristianstad ut för olika typer av bostäder?

Nedan kan du se hur kvadratmeterpriserna i Waldenius väg i Kristianstad ser ut för olika bostäder. Du kan även se hur lång tid det tar i genomsnitt att sälja en bostad på Waldenius väg (Tid). Du ser även hur mycket bostäder på Waldenius väg förändras i pris mellan utgångspris och slutpris via budgivning (Prisutveckling).

Statistik för bostadstyp
Bostadstyp Pris per m2 Tid Prisutveckling
Radhus 13183 kr/m2 16 dagar -1.4 %

Bonus: 20 gratis tips till dig som funderar på att sälja din bostad. De här frågorna ställer de säljare som fått mest betalt för sin bostad till sin mäklare. Läs vårt bonusmaterial nu