Vångavägen Ga Näsby

Vångavägen är en gata i Ga Näsby i Kristianstad. Det genomsnittliga priset per m2 på bostäder på Vångavägen i Kristianstad är 9468 kr/m2. Det tar i genomsnitt 16 dagar att sälja en bostad på Vångavägen i Kristianstad. Den genomsnittliga prisökningen från utropspris till slutpris är 17.5 %. Vi listar genomsnittliga priser för alla bostäder på Vångavägen, vilka mäklare som säljer flest bostäder på Vångavägen och hur kvadratmeterpriserna ser ut för olika bostadstyper på Vångavägen.

Jämför offerter från olika mäklare

Ett kostnadsfritt sätt, helt utan förpliktelser, att jämföra mäklare och mäklararvoden i Kristianstad är att använda sig av HittaMäklare.se. De hjälper dig att välja ut de mäklare som passar just bäst för dig. Du kan enkelt jämföra offerter från olika mäklare och själv bestämma vem som ska få sälja din bostad. Tjänsten är kostnadsfri och du förbinder dig inte till något.

Hur fungerar det?

hittamaklare.se

Data från

Pris per kvm

9468 kr/kvm

Genomsnittligt pris per m2 på sålda bostäder
Dagar till salu

16 dagar

Genomsnittligt antal dagar bostad ute till salu
Prisökning

17.5 %

Genomsnittligt procentuell prisökning från utgångspris

Vilka mäklare säljer bäst på Vångavägen, Kristianstad

Nedan listar vi de största mäklarna i Vångavägen i Kristianstad med avseende på antalet sålda bostäder. Just nu är de största Fastighetsbyrån, Hemverket, letar du efter en mäklare i Kristianstad? Jämför mäklararvoden i Uppsala, begär kostnadsfria mäklarofferter i Uppsala.

Statistik för mäklare
Visar upp till fem mäklare
Mäklare Andel
Fastighetsbyrån
Hemverket

Hur ser bostadspriserna på Vångavägen i Kristianstad ut för olika typer av bostäder?

Nedan kan du se hur kvadratmeterpriserna i Vångavägen i Kristianstad ser ut för olika bostäder. Du kan även se hur lång tid det tar i genomsnitt att sälja en bostad på Vångavägen (Tid). Du ser även hur mycket bostäder på Vångavägen förändras i pris mellan utgångspris och slutpris via budgivning (Prisutveckling).

Statistik för bostadstyp
Bostadstyp Pris per m2 Tid Prisutveckling
Lägenhet 9468 kr/m2 16 dagar 17.5 %

Bonus: 20 gratis tips till dig som funderar på att sälja din bostad. De här frågorna ställer de säljare som fått mest betalt för sin bostad till sin mäklare. Läs vårt bonusmaterial nu