Sylwanders väg Kulltorp

Sylwanders väg är en gata i Kulltorp i Kristianstad. Det genomsnittliga priset per m2 på bostäder på Sylwanders väg i Kristianstad är kr/m2. Det tar i genomsnitt dagar att sälja en bostad på Sylwanders väg i Kristianstad. Den genomsnittliga prisökningen från utropspris till slutpris är %. Vi listar genomsnittliga priser för alla bostäder på Sylwanders väg, vilka mäklare som säljer flest bostäder på Sylwanders väg och hur kvadratmeterpriserna ser ut för olika bostadstyper på Sylwanders väg.

Jämför offerter från olika mäklare

Ett kostnadsfritt sätt, helt utan förpliktelser, att jämföra mäklare och mäklararvoden i Kristianstad är att använda sig av HittaMäklare.se. De hjälper dig att välja ut de mäklare som passar just bäst för dig. Du kan enkelt jämföra offerter från olika mäklare och själv bestämma vem som ska få sälja din bostad. Tjänsten är kostnadsfri och du förbinder dig inte till något.

Hur fungerar det?

hittamaklare.se

Data från

Bonus: 20 gratis tips till dig som funderar på att sälja din bostad. De här frågorna ställer de säljare som fått mest betalt för sin bostad till sin mäklare. Läs vårt bonusmaterial nu