Snickarevägen Kulltorp

Snickarevägen är en gata i Kulltorp i Kristianstad. Det genomsnittliga priset per m2 på bostäder på Snickarevägen i Kristianstad är 17500 kr/m2. Det tar i genomsnitt 26 dagar att sälja en bostad på Snickarevägen i Kristianstad. Den genomsnittliga prisökningen från utropspris till slutpris är 3.6 %. Vi listar genomsnittliga priser för alla bostäder på Snickarevägen, vilka mäklare som säljer flest bostäder på Snickarevägen och hur kvadratmeterpriserna ser ut för olika bostadstyper på Snickarevägen.

Statistik baserad på data från

Pris per kvm

17500 kr/kvm

Genomsnittligt pris per m2 på sålda bostäder
Dagar till salu

26 dagar

Genomsnittligt antal dagar bostad ute till salu
Prisökning

3.6 %

Genomsnittligt procentuell prisökning från utgångspris

Vilka mäklare säljer bäst på Snickarevägen, Kristianstad

Nedan listar vi de största mäklarna i Snickarevägen i Kristianstad med avseende på antalet sålda bostäder. Just nu är de största Mäklarhuset, letar du efter en mäklare i Kristianstad? Jämför mäklararvoden i Uppsala, begär kostnadsfria mäklarofferter i Uppsala.

Statistik för mäklare
Visar upp till fem mäklare
Mäklare Andel
Mäklarhuset

Hur ser bostadspriserna på Snickarevägen i Kristianstad ut för olika typer av bostäder?

Nedan kan du se hur kvadratmeterpriserna i Snickarevägen i Kristianstad ser ut för olika bostäder. Du kan även se hur lång tid det tar i genomsnitt att sälja en bostad på Snickarevägen (Tid). Du ser även hur mycket bostäder på Snickarevägen förändras i pris mellan utgångspris och slutpris via budgivning (Prisutveckling).

Statistik för bostadstyp
Bostadstyp Pris per m2 Tid Prisutveckling
Villa 17500 kr/m2 26 dagar 3.6 %

Bonus: 20 gratis tips till dig som funderar på att sälja din bostad. De här frågorna ställer de säljare som fått mest betalt för sin bostad till sin mäklare. Läs vårt bonusmaterial nu