Pedellvägen Kulltorp

Pedellvägen är en gata i Kulltorp i Kristianstad. Det genomsnittliga priset per m2 på bostäder på Pedellvägen i Kristianstad är 15699 kr/m2. Det tar i genomsnitt 15 dagar att sälja en bostad på Pedellvägen i Kristianstad. Den genomsnittliga prisökningen från utropspris till slutpris är 22.2 %. Vi listar genomsnittliga priser för alla bostäder på Pedellvägen, vilka mäklare som säljer flest bostäder på Pedellvägen och hur kvadratmeterpriserna ser ut för olika bostadstyper på Pedellvägen.

Statistik baserad på data från

Pris per kvm

15699 kr/kvm

Genomsnittligt pris per m2 på sålda bostäder
Dagar till salu

15 dagar

Genomsnittligt antal dagar bostad ute till salu
Prisökning

22.2 %

Genomsnittligt procentuell prisökning från utgångspris

Vilka mäklare säljer bäst på Pedellvägen, Kristianstad

Nedan listar vi de största mäklarna i Pedellvägen i Kristianstad med avseende på antalet sålda bostäder. Just nu är de största Fastighetsbyrån, letar du efter en mäklare i Kristianstad? Jämför mäklararvoden i Uppsala, begär kostnadsfria mäklarofferter i Uppsala.

Statistik för mäklare
Visar upp till fem mäklare
Mäklare Andel
Fastighetsbyrån

Hur ser bostadspriserna på Pedellvägen i Kristianstad ut för olika typer av bostäder?

Nedan kan du se hur kvadratmeterpriserna i Pedellvägen i Kristianstad ser ut för olika bostäder. Du kan även se hur lång tid det tar i genomsnitt att sälja en bostad på Pedellvägen (Tid). Du ser även hur mycket bostäder på Pedellvägen förändras i pris mellan utgångspris och slutpris via budgivning (Prisutveckling).

Statistik för bostadstyp
Bostadstyp Pris per m2 Tid Prisutveckling
Kedjehus 15699 kr/m2 15 dagar 22.2 %

Bonus: 20 gratis tips till dig som funderar på att sälja din bostad. De här frågorna ställer de säljare som fått mest betalt för sin bostad till sin mäklare. Läs vårt bonusmaterial nu