Pedellvägen Kulltorp

Pedellvägen är en gata i Kulltorp i Kristianstad. Det genomsnittliga priset per m2 på bostäder på Pedellvägen i Kristianstad är 16541 kr/m2. Det tar i genomsnitt 12 dagar att sälja en bostad på Pedellvägen i Kristianstad. Den genomsnittliga prisökningen från utropspris till slutpris är 3.9 %. Vi listar genomsnittliga priser för alla bostäder på Pedellvägen, vilka mäklare som säljer flest bostäder på Pedellvägen och hur kvadratmeterpriserna ser ut för olika bostadstyper på Pedellvägen.

Jämför offerter från olika mäklare

Ett kostnadsfritt sätt, helt utan förpliktelser, att jämföra mäklare och mäklararvoden i Kristianstad är att använda sig av HittaMäklare.se. De hjälper dig att välja ut de mäklare som passar just bäst för dig. Du kan enkelt jämföra offerter från olika mäklare och själv bestämma vem som ska få sälja din bostad. Tjänsten är kostnadsfri och du förbinder dig inte till något.

Hur fungerar det?

hittamaklare.se

Data från

Pris per kvm

16541 kr/kvm

Genomsnittligt pris per m2 på sålda bostäder
Dagar till salu

12 dagar

Genomsnittligt antal dagar bostad ute till salu
Prisökning

3.9 %

Genomsnittligt procentuell prisökning från utgångspris

Vilka mäklare säljer bäst på Pedellvägen, Kristianstad

Nedan listar vi de största mäklarna i Pedellvägen i Kristianstad med avseende på antalet sålda bostäder. Just nu är de största Fastighetsbyrån, Möllebackens Fastighetsförmedling, letar du efter en mäklare i Kristianstad? Jämför mäklararvoden i Uppsala, begär kostnadsfria mäklarofferter i Uppsala.

Statistik för mäklare
Visar upp till fem mäklare

Hur ser bostadspriserna på Pedellvägen i Kristianstad ut för olika typer av bostäder?

Nedan kan du se hur kvadratmeterpriserna i Pedellvägen i Kristianstad ser ut för olika bostäder. Du kan även se hur lång tid det tar i genomsnitt att sälja en bostad på Pedellvägen (Tid). Du ser även hur mycket bostäder på Pedellvägen förändras i pris mellan utgångspris och slutpris via budgivning (Prisutveckling).

Statistik för bostadstyp
Bostadstyp Pris per m2 Tid Prisutveckling
Villa 17391 kr/m2 9 dagar -8.6 %
Kedjehus 15699 kr/m2 15 dagar 22.2 %

Bonus: 20 gratis tips till dig som funderar på att sälja din bostad. De här frågorna ställer de säljare som fått mest betalt för sin bostad till sin mäklare. Läs vårt bonusmaterial nu