Murarevägen Kulltorp

Murarevägen är en gata i Kulltorp i Kristianstad. Det genomsnittliga priset per m2 på bostäder på Murarevägen i Kristianstad är 13552 kr/m2. Det tar i genomsnitt 74 dagar att sälja en bostad på Murarevägen i Kristianstad. Den genomsnittliga prisökningen från utropspris till slutpris är -7.4 %. Vi listar genomsnittliga priser för alla bostäder på Murarevägen, vilka mäklare som säljer flest bostäder på Murarevägen och hur kvadratmeterpriserna ser ut för olika bostadstyper på Murarevägen.

Jämför offerter från olika mäklare

Ett kostnadsfritt sätt, helt utan förpliktelser, att jämföra mäklare och mäklararvoden i Kristianstad är att använda sig av HittaMäklare.se. De hjälper dig att välja ut de mäklare som passar just bäst för dig. Du kan enkelt jämföra offerter från olika mäklare och själv bestämma vem som ska få sälja din bostad. Tjänsten är kostnadsfri och du förbinder dig inte till något.

Hur fungerar det?

hittamaklare.se

Data från

Pris per kvm

13552 kr/kvm

Genomsnittligt pris per m2 på sålda bostäder
Dagar till salu

74 dagar

Genomsnittligt antal dagar bostad ute till salu
Prisökning

-7.4 %

Genomsnittligt procentuell prisökning från utgångspris

Vilka mäklare säljer bäst på Murarevägen, Kristianstad

Nedan listar vi de största mäklarna i Murarevägen i Kristianstad med avseende på antalet sålda bostäder. Just nu är de största Svensk Fastighetsförmedling, Möllebackens Fastighetsförmedling, letar du efter en mäklare i Kristianstad? Jämför mäklararvoden i Uppsala, begär kostnadsfria mäklarofferter i Uppsala.

Statistik för mäklare
Visar upp till fem mäklare

Hur ser bostadspriserna på Murarevägen i Kristianstad ut för olika typer av bostäder?

Nedan kan du se hur kvadratmeterpriserna i Murarevägen i Kristianstad ser ut för olika bostäder. Du kan även se hur lång tid det tar i genomsnitt att sälja en bostad på Murarevägen (Tid). Du ser även hur mycket bostäder på Murarevägen förändras i pris mellan utgångspris och slutpris via budgivning (Prisutveckling).

Statistik för bostadstyp
Bostadstyp Pris per m2 Tid Prisutveckling
Villa 13552 kr/m2 74 dagar -7.4 %

Bonus: 20 gratis tips till dig som funderar på att sälja din bostad. De här frågorna ställer de säljare som fått mest betalt för sin bostad till sin mäklare. Läs vårt bonusmaterial nu