Lekholms väg Kulltorp

Lekholms väg är en gata i Kulltorp i Kristianstad. Det genomsnittliga priset per m2 på bostäder på Lekholms väg i Kristianstad är 6557 kr/m2. Det tar i genomsnitt 57 dagar att sälja en bostad på Lekholms väg i Kristianstad. Den genomsnittliga prisökningen från utropspris till slutpris är 6.7 %. Vi listar genomsnittliga priser för alla bostäder på Lekholms väg, vilka mäklare som säljer flest bostäder på Lekholms väg och hur kvadratmeterpriserna ser ut för olika bostadstyper på Lekholms väg.

Statistik baserad på data från

Pris per kvm

6557 kr/kvm

Genomsnittligt pris per m2 på sålda bostäder
Dagar till salu

57 dagar

Genomsnittligt antal dagar bostad ute till salu
Prisökning

6.7 %

Genomsnittligt procentuell prisökning från utgångspris

Vilka mäklare säljer bäst på Lekholms väg, Kristianstad

Nedan listar vi de största mäklarna i Lekholms väg i Kristianstad med avseende på antalet sålda bostäder. Just nu är de största Fastighetsbyrån, letar du efter en mäklare i Kristianstad? Jämför mäklararvoden i Uppsala, begär kostnadsfria mäklarofferter i Uppsala.

Statistik för mäklare
Visar upp till fem mäklare
Mäklare Andel
Fastighetsbyrån

Hur ser bostadspriserna på Lekholms väg i Kristianstad ut för olika typer av bostäder?

Nedan kan du se hur kvadratmeterpriserna i Lekholms väg i Kristianstad ser ut för olika bostäder. Du kan även se hur lång tid det tar i genomsnitt att sälja en bostad på Lekholms väg (Tid). Du ser även hur mycket bostäder på Lekholms väg förändras i pris mellan utgångspris och slutpris via budgivning (Prisutveckling).

Statistik för bostadstyp
Bostadstyp Pris per m2 Tid Prisutveckling
Lägenhet 6557 kr/m2 57 dagar 6.7 %

Bonus: 20 gratis tips till dig som funderar på att sälja din bostad. De här frågorna ställer de säljare som fått mest betalt för sin bostad till sin mäklare. Läs vårt bonusmaterial nu