Jakobs väg Kristianstad Väst

Jakobs väg är en gata i Kristianstad Väst i Kristianstad. Det genomsnittliga priset per m2 på bostäder på Jakobs väg i Kristianstad är 4141 kr/m2. Det tar i genomsnitt 22 dagar att sälja en bostad på Jakobs väg i Kristianstad. Den genomsnittliga prisökningen från utropspris till slutpris är 82.8 %. Vi listar genomsnittliga priser för alla bostäder på Jakobs väg, vilka mäklare som säljer flest bostäder på Jakobs väg och hur kvadratmeterpriserna ser ut för olika bostadstyper på Jakobs väg.

Jämför offerter från olika mäklare

Ett kostnadsfritt sätt, helt utan förpliktelser, att jämföra mäklare och mäklararvoden i Kristianstad är att använda sig av HittaMäklare.se. De hjälper dig att välja ut de mäklare som passar just bäst för dig. Du kan enkelt jämföra offerter från olika mäklare och själv bestämma vem som ska få sälja din bostad. Tjänsten är kostnadsfri och du förbinder dig inte till något.

Hur fungerar det?

hittamaklare.se

Data från

Pris per kvm

4141 kr/kvm

Genomsnittligt pris per m2 på sålda bostäder
Dagar till salu

22 dagar

Genomsnittligt antal dagar bostad ute till salu
Prisökning

82.8 %

Genomsnittligt procentuell prisökning från utgångspris

Vilka mäklare säljer bäst på Jakobs väg, Kristianstad

Nedan listar vi de största mäklarna i Jakobs väg i Kristianstad med avseende på antalet sålda bostäder. Just nu är de största Svensk Fastighetsförmedling, letar du efter en mäklare i Kristianstad? Jämför mäklararvoden i Uppsala, begär kostnadsfria mäklarofferter i Uppsala.

Statistik för mäklare
Visar upp till fem mäklare
Mäklare Andel
Svensk Fastighetsförmedling

Hur ser bostadspriserna på Jakobs väg i Kristianstad ut för olika typer av bostäder?

Nedan kan du se hur kvadratmeterpriserna i Jakobs väg i Kristianstad ser ut för olika bostäder. Du kan även se hur lång tid det tar i genomsnitt att sälja en bostad på Jakobs väg (Tid). Du ser även hur mycket bostäder på Jakobs väg förändras i pris mellan utgångspris och slutpris via budgivning (Prisutveckling).

Statistik för bostadstyp
Bostadstyp Pris per m2 Tid Prisutveckling
Lägenhet 4141 kr/m2 22 dagar 82.8 %

Bonus: 20 gratis tips till dig som funderar på att sälja din bostad. De här frågorna ställer de säljare som fått mest betalt för sin bostad till sin mäklare. Läs vårt bonusmaterial nu