Sålda bostäder av Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Kode

Pris per m2

33 537 kr/m2

Genomsnittligt pris per m2 på sålda bostäder
Dagar till salu

10 dagar

Genomsnittligt antal dagar bostad ute till salu
Prisökning

4.4 %

Genomsnittligt procentuell prisökning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling har sålt bostäder i Kode. De är en fastighetsmäklare som säljer i Kode. De tar i genomsnitt 10 dagar på sig att sälja en bostad i Kode. Skillnaden mellan utgångspris och försäljningspris när Länsförsäkringar Fastighetsförmedling säljer en bostad i Kode är i genomsnitt 4.4%. När de säljer bostäder i Kode får de i snitt ut 33537 kr/m2 i slutpris. Passa på att betygsätta Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i kategorierna nedan. Dela gärna med dig av vad du betalade för mäklararvode när Länsförsäkringar Fastighetsförmedling sålde din bostad i Kode så fler säljare får bättre information när de ska välja mäklare och är beredda att ta in flera mäklarofferter för att jämföra mäklare med.

Data från

Statistik för bostadstyp
Bostadstyp Pris per m2
Villa 33 537 kr/m2
Senast sålda bostäder i Kode av Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Adress Typ Pris Datum Storlek
Kode, Onyxvägen 14 Villa
5 rum
4 125 000 kr
+175 000 kr, +4%
2020-01-22
10 dagar
123 m2
33 537 kr/m2

Jämför offerter från olika mäklare

Ett kostnadsfritt sätt, helt utan förpliktelser, att jämföra mäklare och mäklararvoden i Kode är att använda sig av HittaMäklare.se. De hjälper dig att välja ut de mäklare som passar just bäst för dig. Du kan enkelt jämföra offerter från olika mäklare och själv bestämma vem som ska få sälja din bostad. Tjänsten är kostnadsfri och du förbinder dig inte till något.

Hur fungerar det?

hittamaklare.se

Bonus: 20 gratis tips till dig som funderar på att sälja din bostad. De här frågorna ställer de säljare som fått mest betalt för sin bostad till sin mäklare. Läs vårt bonusmaterial nu