Sålda bostäder av SkandiaMäklarna i Karlskoga

Pris per m2

6 111 kr/m2

Genomsnittligt pris per m2 på sålda bostäder
Dagar till salu

12 dagar

Genomsnittligt antal dagar bostad ute till salu
Prisökning

20 %

Genomsnittligt procentuell prisökning

SkandiaMäklarna har sålt bostäder i Karlskoga. De är en fastighetsmäklare som säljer i Karlskoga. De tar i genomsnitt 12 dagar på sig att sälja en bostad i Karlskoga. Skillnaden mellan utgångspris och försäljningspris när SkandiaMäklarna säljer en bostad i Karlskoga är i genomsnitt 20%. När de säljer bostäder i Karlskoga får de i snitt ut 6111 kr/m2 i slutpris. Passa på att betygsätta SkandiaMäklarna i kategorierna nedan. Dela gärna med dig av vad du betalade för mäklararvode när SkandiaMäklarna sålde din bostad i Karlskoga så fler säljare får bättre information när de ska välja mäklare och är beredda att ta in flera mäklarofferter för att jämföra mäklare med.

Data från

Statistik för bostadstyp
Bostadstyp Pris per m2
Lägenhet 6 111 kr/m2
Senast sålda bostäder i Karlskoga av SkandiaMäklarna
Adress Typ Pris Datum Storlek
Karlskoga, Flygfältsvägen 3A Lägenhet
2 rum
330 000 kr
+55 000 kr, +20%
2020-02-04
12 dagar
54 m2
6 111 kr/m2

Jämför offerter från olika mäklare

Ett kostnadsfritt sätt, helt utan förpliktelser, att jämföra mäklare och mäklararvoden i Karlskoga är att använda sig av HittaMäklare.se. De hjälper dig att välja ut de mäklare som passar just bäst för dig. Du kan enkelt jämföra offerter från olika mäklare och själv bestämma vem som ska få sälja din bostad. Tjänsten är kostnadsfri och du förbinder dig inte till något.

Hur fungerar det?

hittamaklare.se

Bonus: 20 gratis tips till dig som funderar på att sälja din bostad. De här frågorna ställer de säljare som fått mest betalt för sin bostad till sin mäklare. Läs vårt bonusmaterial nu