Sålda bostäder av Notar i Karlskoga

Pris per m2

7 805 kr/m2

Genomsnittligt pris per m2 på sålda bostäder
Dagar till salu

16 dagar

Genomsnittligt antal dagar bostad ute till salu
Prisökning

8.5 %

Genomsnittligt procentuell prisökning

Notar har sålt bostäder i Karlskoga. De är en fastighetsmäklare som säljer i Karlskoga. De tar i genomsnitt 16 dagar på sig att sälja en bostad i Karlskoga. Skillnaden mellan utgångspris och försäljningspris när Notar säljer en bostad i Karlskoga är i genomsnitt 8.5%. När de säljer bostäder i Karlskoga får de i snitt ut 7805 kr/m2 i slutpris. Passa på att betygsätta Notar i kategorierna nedan. Dela gärna med dig av vad du betalade för mäklararvode när Notar sålde din bostad i Karlskoga så fler säljare får bättre information när de ska välja mäklare och är beredda att ta in flera mäklarofferter för att jämföra mäklare med.

Data från

Statistik för bostadstyp
Bostadstyp Pris per m2
Lägenhet 7 805 kr/m2
Senast sålda bostäder i Karlskoga av Notar
Adress Typ Pris Datum Storlek
Bohult, Bangatan 4A Lägenhet
1 rum
320 000 kr
+25 000 kr, +8%
2019-12-21
16 dagar
41 m2
7 805 kr/m2

Jämför offerter från olika mäklare

Ett kostnadsfritt sätt, helt utan förpliktelser, att jämföra mäklare och mäklararvoden i Karlskoga är att använda sig av HittaMäklare.se. De hjälper dig att välja ut de mäklare som passar just bäst för dig. Du kan enkelt jämföra offerter från olika mäklare och själv bestämma vem som ska få sälja din bostad. Tjänsten är kostnadsfri och du förbinder dig inte till något.

Hur fungerar det?

hittamaklare.se

Bonus: 20 gratis tips till dig som funderar på att sälja din bostad. De här frågorna ställer de säljare som fått mest betalt för sin bostad till sin mäklare. Läs vårt bonusmaterial nu