Sålda bostäder av Bjurfors i Kågeröd

Pris per m2

13 991 kr/m2

Genomsnittligt pris per m2 på sålda bostäder
Dagar till salu

25 dagar

Genomsnittligt antal dagar bostad ute till salu
Prisökning

0 %

Genomsnittligt procentuell prisökning

Bjurfors har sålt bostäder i Kågeröd. De är en fastighetsmäklare som säljer i Kågeröd. De tar i genomsnitt 25 dagar på sig att sälja en bostad i Kågeröd. Skillnaden mellan utgångspris och försäljningspris när Bjurfors säljer en bostad i Kågeröd är i genomsnitt 0%. När de säljer bostäder i Kågeröd får de i snitt ut 13991 kr/m2 i slutpris. Passa på att betygsätta Bjurfors i kategorierna nedan. Dela gärna med dig av vad du betalade för mäklararvode när Bjurfors sålde din bostad i Kågeröd så fler säljare får bättre information när de ska välja mäklare och är beredda att ta in flera mäklarofferter för att jämföra mäklare med.

Data från

Statistik för bostadstyp
Bostadstyp Pris per m2
Villa 13 991 kr/m2
Senast sålda bostäder i Kågeröd av Bjurfors
Adress Typ Pris Datum Storlek
Kågeröd, Ärlagatan 7 Villa
6 rum
1 595 000 kr
0 kr, 0%
2019-12-04
25 dagar
114 m2
13 991 kr/m2

Jämför offerter från olika mäklare

Ett kostnadsfritt sätt, helt utan förpliktelser, att jämföra mäklare och mäklararvoden i Kågeröd är att använda sig av HittaMäklare.se. De hjälper dig att välja ut de mäklare som passar just bäst för dig. Du kan enkelt jämföra offerter från olika mäklare och själv bestämma vem som ska få sälja din bostad. Tjänsten är kostnadsfri och du förbinder dig inte till något.

Hur fungerar det?

hittamaklare.se

Bonus: 20 gratis tips till dig som funderar på att sälja din bostad. De här frågorna ställer de säljare som fått mest betalt för sin bostad till sin mäklare. Läs vårt bonusmaterial nu