Sålda bostäder av Mäklarhuset i Jordbro

Pris per m2

28 642 kr/m2

Genomsnittligt pris per m2 på sålda bostäder
Dagar till salu

17 dagar

Genomsnittligt antal dagar bostad ute till salu
Prisökning

0 %

Genomsnittligt procentuell prisökning

Mäklarhuset har sålt bostäder i Jordbro. De är en fastighetsmäklare som säljer i Jordbro. De tar i genomsnitt 17 dagar på sig att sälja en bostad i Jordbro. Skillnaden mellan utgångspris och försäljningspris när Mäklarhuset säljer en bostad i Jordbro är i genomsnitt 0%. När de säljer bostäder i Jordbro får de i snitt ut 28642 kr/m2 i slutpris. Passa på att betygsätta Mäklarhuset i kategorierna nedan. Dela gärna med dig av vad du betalade för mäklararvode när Mäklarhuset sålde din bostad i Jordbro så fler säljare får bättre information när de ska välja mäklare och är beredda att ta in flera mäklarofferter för att jämföra mäklare med.

Data från

Statistik för bostadstyp
Bostadstyp Pris per m2
Lägenhet 28 642 kr/m2
Senast sålda bostäder i Jordbro av Mäklarhuset
Adress Typ Pris Datum Storlek
Jordbro, Fältstensvägen 72 Lägenhet
4 rum
2 320 000 kr
0 kr, 0%
2019-11-29
17 dagar
81 m2
28 642 kr/m2

Jämför offerter från olika mäklare

Ett kostnadsfritt sätt, helt utan förpliktelser, att jämföra mäklare och mäklararvoden i Jordbro är att använda sig av HittaMäklare.se. De hjälper dig att välja ut de mäklare som passar just bäst för dig. Du kan enkelt jämföra offerter från olika mäklare och själv bestämma vem som ska få sälja din bostad. Tjänsten är kostnadsfri och du förbinder dig inte till något.

Hur fungerar det?

hittamaklare.se

Bonus: 20 gratis tips till dig som funderar på att sälja din bostad. De här frågorna ställer de säljare som fått mest betalt för sin bostad till sin mäklare. Läs vårt bonusmaterial nu