small logo mäklarinfo

Bostadspriser i Järna Södertälje kommun

Antal sålda
Antal publicerade
Dagar ute till salu
Procentuell förändring

Nyhet: 100 senast sålda i Järna

Data från

Prisförändring, index och tabell kvartalsvis

Bostadspriser i Järna

Järna är en del av Södertälje kommun som ligger i Stockholms län. Vår statistik bygger på försäljningar av bostäder i Järna som vi får från Booli. Statistiken bygger på riktiga försäljningar från mäklare i Järna. Vi visar bostadspriser i Järna som grafer över tid. Du ser genomsnitt per m2, kan även se standardavvikelse i graferna. Vi listar också index över bostadspriser i Järna samt kvartalsvis förändring av priser på bostäder i Järna

Utöver detta kan du hitta bostäder till salu just nu i Järna, filtrera på bostäder som är nyproducerade eller prissänkta. Vi för även statistik över områden i Järna och du kan få reda på bostadpriser ned på gatunivå i Järna

Vi listar bostadspriser baserat på bostadstyp för olika typer av bostäder (Villa, bostadsrätt, fritidshus, tomter). Syftet är att hjälpa dig som skall sälja en bostad i Järna att få så bra betalt som möjligt givet aktuell bostadsmarknad i Järna just nu.

Hitta mäklare i Järna

Vi har statistik och data över 24 stycken mäklare i Järna. Hur väljer man rätt av dessa 24 mäklare i Järna när man ska sälja? Vi har ett samarbete med HittaMäklare som hjälper säljare av bostäder i Järna att hitta rätt mäklare i Järna kostnadsfritt.

Slutpriser i Järna

Vad kostar en bostad i Järna? Vi har historisk data över sålda bostäder i Järna och du kan enkelt få reda på vad dessa bostäder har sålts för genom att ladda ned de senast sålda bostäderna i Järna direkt till din e-post.

Senaste sökningar i Järna