Sålda bostäder av Mäklargården i Helsingborg

Pris per m2

10 625 kr/m2

Genomsnittligt pris per m2 på sålda bostäder
Dagar till salu

105 dagar

Genomsnittligt antal dagar bostad ute till salu
Prisökning

-2.9 %

Genomsnittligt procentuell prisökning

Mäklargården har sålt bostäder i Helsingborg. De är en fastighetsmäklare som säljer i Helsingborg. De tar i genomsnitt 105 dagar på sig att sälja en bostad i Helsingborg. Skillnaden mellan utgångspris och försäljningspris när Mäklargården säljer en bostad i Helsingborg är i genomsnitt -2.9%. När de säljer bostäder i Helsingborg får de i snitt ut 10625 kr/m2 i slutpris. Passa på att betygsätta Mäklargården i kategorierna nedan. Dela gärna med dig av vad du betalade för mäklararvode när Mäklargården sålde din bostad i Helsingborg så fler säljare får bättre information när de ska välja mäklare och är beredda att ta in flera mäklarofferter för att jämföra mäklare med.

Data från

Statistik för bostadstyp
Bostadstyp Pris per m2
Lägenhet 10 625 kr/m2
Senast sålda bostäder i Helsingborg av Mäklargården
Adress Typ Pris Datum Storlek
Dalhem, Dalhemsvägen 21C Lägenhet
3 rum
850 000 kr
-25 000 kr, -3%
2019-12-05
105 dagar
80 m2
10 625 kr/m2

Jämför offerter från olika mäklare

Ett kostnadsfritt sätt, helt utan förpliktelser, att jämföra mäklare och mäklararvoden i Helsingborg är att använda sig av HittaMäklare.se. De hjälper dig att välja ut de mäklare som passar just bäst för dig. Du kan enkelt jämföra offerter från olika mäklare och själv bestämma vem som ska få sälja din bostad. Tjänsten är kostnadsfri och du förbinder dig inte till något.

Hur fungerar det?

hittamaklare.se

Bonus: 20 gratis tips till dig som funderar på att sälja din bostad. De här frågorna ställer de säljare som fått mest betalt för sin bostad till sin mäklare. Läs vårt bonusmaterial nu