Sålda bostäder av Hemverket i Helsingborg

Pris per m2

20 313 kr/m2

Genomsnittligt pris per m2 på sålda bostäder
Dagar till salu

12 dagar

Genomsnittligt antal dagar bostad ute till salu
Prisökning

2 %

Genomsnittligt procentuell prisökning

Hemverket har sålt bostäder i Helsingborg. De är en fastighetsmäklare som säljer i Helsingborg. De tar i genomsnitt 12 dagar på sig att sälja en bostad i Helsingborg. Skillnaden mellan utgångspris och försäljningspris när Hemverket säljer en bostad i Helsingborg är i genomsnitt 2%. När de säljer bostäder i Helsingborg får de i snitt ut 20313 kr/m2 i slutpris. Passa på att betygsätta Hemverket i kategorierna nedan. Dela gärna med dig av vad du betalade för mäklararvode när Hemverket sålde din bostad i Helsingborg så fler säljare får bättre information när de ska välja mäklare och är beredda att ta in flera mäklarofferter för att jämföra mäklare med.

Data från

Statistik för bostadstyp
Bostadstyp Pris per m2
Lägenhet 20 313 kr/m2
Senast sålda bostäder i Helsingborg av Hemverket
Adress Typ Pris Datum Storlek
Husensjö, Tyringegatan 21 Lägenhet
2 rum
1 300 000 kr
+25 000 kr, +2%
2019-12-11
12 dagar
64 m2
20 313 kr/m2

Jämför offerter från olika mäklare

Ett kostnadsfritt sätt, helt utan förpliktelser, att jämföra mäklare och mäklararvoden i Helsingborg är att använda sig av HittaMäklare.se. De hjälper dig att välja ut de mäklare som passar just bäst för dig. Du kan enkelt jämföra offerter från olika mäklare och själv bestämma vem som ska få sälja din bostad. Tjänsten är kostnadsfri och du förbinder dig inte till något.

Hur fungerar det?

hittamaklare.se

Bonus: 20 gratis tips till dig som funderar på att sälja din bostad. De här frågorna ställer de säljare som fått mest betalt för sin bostad till sin mäklare. Läs vårt bonusmaterial nu