Sålda bostäder av Fastighetsbyrån i Hamburgsund

Pris per m2

18 056 kr/m2

Genomsnittligt pris per m2 på sålda bostäder
Dagar till salu

71 dagar

Genomsnittligt antal dagar bostad ute till salu
Prisökning

0 %

Genomsnittligt procentuell prisökning

Fastighetsbyrån har sålt bostäder i Hamburgsund. De är en fastighetsmäklare som säljer i Hamburgsund. De tar i genomsnitt 71 dagar på sig att sälja en bostad i Hamburgsund. Skillnaden mellan utgångspris och försäljningspris när Fastighetsbyrån säljer en bostad i Hamburgsund är i genomsnitt 0%. När de säljer bostäder i Hamburgsund får de i snitt ut 18056 kr/m2 i slutpris. Passa på att betygsätta Fastighetsbyrån i kategorierna nedan. Dela gärna med dig av vad du betalade för mäklararvode när Fastighetsbyrån sålde din bostad i Hamburgsund så fler säljare får bättre information när de ska välja mäklare och är beredda att ta in flera mäklarofferter för att jämföra mäklare med.

Data från

Statistik för bostadstyp
Bostadstyp Pris per m2
Villa 18 056 kr/m2
Senast sålda bostäder i Hamburgsund av Fastighetsbyrån
Adress Typ Pris Datum Storlek
Hamburgsund, Monekilsvägen 9 Villa
6 rum
3 250 000 kr
0 kr, 0%
2020-01-22
71 dagar
180 m2
18 056 kr/m2

Jämför offerter från olika mäklare

Ett kostnadsfritt sätt, helt utan förpliktelser, att jämföra mäklare och mäklararvoden i Hamburgsund är att använda sig av HittaMäklare.se. De hjälper dig att välja ut de mäklare som passar just bäst för dig. Du kan enkelt jämföra offerter från olika mäklare och själv bestämma vem som ska få sälja din bostad. Tjänsten är kostnadsfri och du förbinder dig inte till något.

Hur fungerar det?

hittamaklare.se

Bonus: 20 gratis tips till dig som funderar på att sälja din bostad. De här frågorna ställer de säljare som fått mest betalt för sin bostad till sin mäklare. Läs vårt bonusmaterial nu