Svensk Fastighetsförmedling i Halla Heberg

Pris per m2

32 647 kr/m2

Genomsnittligt pris per m2 på sålda bostäder
Dagar till salu

15 dagar

Genomsnittligt antal dagar bostad ute till salu
Prisökning

20.9 %

Genomsnittligt procentuell prisökning

Svensk Fastighetsförmedling har sålt bostäder i Halla Heberg. De är en fastighetsmäklare som säljer i Halla Heberg. De tar i genomsnitt 15 dagar på sig att sälja en bostad i Halla Heberg. Skillnaden mellan utgångspris och försäljningspris när Svensk Fastighetsförmedling säljer en bostad i Halla Heberg är i genomsnitt 20.9%. När de säljer bostäder i Halla Heberg får de i snitt ut 32647 kr/m2 i slutpris. Passa på att betygsätta Svensk Fastighetsförmedling i kategorierna nedan. Dela gärna med dig av vad du betalade för mäklararvode när Svensk Fastighetsförmedling sålde din bostad i Halla Heberg så fler säljare får bättre information när de ska välja mäklare och är beredda att ta in flera mäklarofferter för att jämföra mäklare med.

Data från

Statistik för bostadstyp
Bostadstyp Pris per m2
Villa 32 647 kr/m2
Senast sålda bostäder i Halla Heberg av Svensk Fastighetsförmedling
Adress Typ Pris Datum Storlek
Vallda, Lyngfjällsvägen 18 Villa
5 rum
5 550 000 kr
+960 000 kr, +21%
2020-05-08
15 dagar
170 m2
32 647 kr/m2

Jämför offerter från olika mäklare

Ett kostnadsfritt sätt, helt utan förpliktelser, att jämföra mäklare och mäklararvoden i Halla Heberg är att använda sig av HittaMäklare.se. De hjälper dig att välja ut de mäklare som passar just bäst för dig. Du kan enkelt jämföra offerter från olika mäklare och själv bestämma vem som ska få sälja din bostad. Tjänsten är kostnadsfri och du förbinder dig inte till något.

Hur fungerar det?

hittamaklare.se

Bonus: 20 gratis tips till dig som funderar på att sälja din bostad. De här frågorna ställer de säljare som fått mest betalt för sin bostad till sin mäklare. Läs vårt bonusmaterial nu