HusmanHagberg i Halla Heberg

Pris per m2

23 855 kr/m2

Genomsnittligt pris per m2 på sålda bostäder
Dagar till salu

12 dagar

Genomsnittligt antal dagar bostad ute till salu
Prisökning

10 %

Genomsnittligt procentuell prisökning

HusmanHagberg har sålt bostäder i Halla Heberg. De är en fastighetsmäklare som säljer i Halla Heberg. De tar i genomsnitt 12 dagar på sig att sälja en bostad i Halla Heberg. Skillnaden mellan utgångspris och försäljningspris när HusmanHagberg säljer en bostad i Halla Heberg är i genomsnitt 10%. När de säljer bostäder i Halla Heberg får de i snitt ut 23855 kr/m2 i slutpris. Passa på att betygsätta HusmanHagberg i kategorierna nedan. Dela gärna med dig av vad du betalade för mäklararvode när HusmanHagberg sålde din bostad i Halla Heberg så fler säljare får bättre information när de ska välja mäklare och är beredda att ta in flera mäklarofferter för att jämföra mäklare med.

Data från

Statistik för bostadstyp
Bostadstyp Pris per m2
Villa 23 855 kr/m2
Senast sålda bostäder i Halla Heberg av HusmanHagberg
Adress Typ Pris Datum Storlek
Vallda, Gräppåsvägen 81 Villa
5 rum
3 960 000 kr
+360 000 kr, +10%
2020-04-09
12 dagar
166 m2
23 855 kr/m2

Jämför offerter från olika mäklare

Ett kostnadsfritt sätt, helt utan förpliktelser, att jämföra mäklare och mäklararvoden i Halla Heberg är att använda sig av HittaMäklare.se. De hjälper dig att välja ut de mäklare som passar just bäst för dig. Du kan enkelt jämföra offerter från olika mäklare och själv bestämma vem som ska få sälja din bostad. Tjänsten är kostnadsfri och du förbinder dig inte till något.

Hur fungerar det?

hittamaklare.se

Bonus: 20 gratis tips till dig som funderar på att sälja din bostad. De här frågorna ställer de säljare som fått mest betalt för sin bostad till sin mäklare. Läs vårt bonusmaterial nu