Sålda bostäder av Mäklarhuset i Falun

Pris per m2

19 155 kr/m2

Genomsnittligt pris per m2 på sålda bostäder
Dagar till salu

7 dagar

Genomsnittligt antal dagar bostad ute till salu
Prisökning

13.8 %

Genomsnittligt procentuell prisökning

Mäklarhuset har sålt bostäder i Falun. De är en fastighetsmäklare som säljer i Falun. De tar i genomsnitt 7 dagar på sig att sälja en bostad i Falun. Skillnaden mellan utgångspris och försäljningspris när Mäklarhuset säljer en bostad i Falun är i genomsnitt 13.8%. När de säljer bostäder i Falun får de i snitt ut 19155 kr/m2 i slutpris. Passa på att betygsätta Mäklarhuset i kategorierna nedan. Dela gärna med dig av vad du betalade för mäklararvode när Mäklarhuset sålde din bostad i Falun så fler säljare får bättre information när de ska välja mäklare och är beredda att ta in flera mäklarofferter för att jämföra mäklare med.

Data från

Statistik för bostadstyp
Bostadstyp Pris per m2
Lägenhet 19 155 kr/m2
Senast sålda bostäder i Falun av Mäklarhuset
Adress Typ Pris Datum Storlek
Daglöstäkten, Östra Tvillingvägen 2 Lägenhet
3 rum
1 360 000 kr
+165 000 kr, +14%
2019-12-20
7 dagar
71 m2
19 155 kr/m2

Jämför offerter från olika mäklare

Ett kostnadsfritt sätt, helt utan förpliktelser, att jämföra mäklare och mäklararvoden i Falun är att använda sig av HittaMäklare.se. De hjälper dig att välja ut de mäklare som passar just bäst för dig. Du kan enkelt jämföra offerter från olika mäklare och själv bestämma vem som ska få sälja din bostad. Tjänsten är kostnadsfri och du förbinder dig inte till något.

Hur fungerar det?

hittamaklare.se

Bonus: 20 gratis tips till dig som funderar på att sälja din bostad. De här frågorna ställer de säljare som fått mest betalt för sin bostad till sin mäklare. Läs vårt bonusmaterial nu