Sålda bostäder av Mäklarhuset i Botkyrka

Pris per m2

18 500 kr/m2

Genomsnittligt pris per m2 på sålda bostäder
Dagar till salu

14 dagar

Genomsnittligt antal dagar bostad ute till salu
Prisökning

12.1 %

Genomsnittligt procentuell prisökning

Mäklarhuset har sålt bostäder i Botkyrka. De är en fastighetsmäklare som säljer i Botkyrka. De tar i genomsnitt 14 dagar på sig att sälja en bostad i Botkyrka. Skillnaden mellan utgångspris och försäljningspris när Mäklarhuset säljer en bostad i Botkyrka är i genomsnitt 12.1%. När de säljer bostäder i Botkyrka får de i snitt ut 18500 kr/m2 i slutpris. Passa på att betygsätta Mäklarhuset i kategorierna nedan. Dela gärna med dig av vad du betalade för mäklararvode när Mäklarhuset sålde din bostad i Botkyrka så fler säljare får bättre information när de ska välja mäklare och är beredda att ta in flera mäklarofferter för att jämföra mäklare med.

Data från

Statistik för bostadstyp
Bostadstyp Pris per m2
Lägenhet 18 500 kr/m2
Senast sålda bostäder i Botkyrka av Mäklarhuset
Adress Typ Pris Datum Storlek
Älmsta, Värdshusvägen 7B Lägenhet
1 rum
555 000 kr
+60 000 kr, +12%
2019-12-20
14 dagar
30 m2
18 500 kr/m2

Jämför offerter från olika mäklare

Ett kostnadsfritt sätt, helt utan förpliktelser, att jämföra mäklare och mäklararvoden i Botkyrka är att använda sig av HittaMäklare.se. De hjälper dig att välja ut de mäklare som passar just bäst för dig. Du kan enkelt jämföra offerter från olika mäklare och själv bestämma vem som ska få sälja din bostad. Tjänsten är kostnadsfri och du förbinder dig inte till något.

Hur fungerar det?

hittamaklare.se

Bonus: 20 gratis tips till dig som funderar på att sälja din bostad. De här frågorna ställer de säljare som fått mest betalt för sin bostad till sin mäklare. Läs vårt bonusmaterial nu