App för iOS och Android för bostadspriser

Vi bygger just nu en app för iOS och Android för dig som snabbt vill få överblick om bostadspriser, statistik och annat i området du just nu befinner dig i.

Vi jobbar just nu med att utveckla en app för iOS och Android för Mäklarinfo. Om du är sugen att testa den, skicka ett mail till oss på [email protected] så ska vi se till att du får testa så snabbt som möjligt.
Uppdatering: Vi finns nu live på App Store och Google Play med vår app. Ladda ned den genom att klicka på den här länken.

Jämför offerter från olika mäklare

Ett kostnadsfritt sätt, helt utan förpliktelser, att jämföra mäklare och mäklararvoden är att använda sig av HittaMäklare.se. De hjälper dig att välja ut de mäklare som passar just bäst för dig. Du kan enkelt jämföra offerter från olika mäklare och själv bestämma vem som ska få sälja din bostad. Tjänsten är kostnadsfri och du förbinder dig inte till något.

Hur fungerar det?

hittamaklare.se

Bonus: 20 gratis tips till dig som funderar på att sälja din bostad. De här frågorna ställer de säljare som fått mest betalt för sin bostad till sin mäklare. Läs vårt bonusmaterial nu