Sålda bostäder av Mäklarhuset i Östra Tommarp

Pris per m2

11 379 kr/m2

Genomsnittligt pris per m2 på sålda bostäder
Dagar till salu

61 dagar

Genomsnittligt antal dagar bostad ute till salu
Prisökning

-8.1 %

Genomsnittligt procentuell prisökning

Mäklarhuset har sålt bostäder i Östra Tommarp. De är en fastighetsmäklare som säljer i Östra Tommarp. De tar i genomsnitt 61 dagar på sig att sälja en bostad i Östra Tommarp. Skillnaden mellan utgångspris och försäljningspris när Mäklarhuset säljer en bostad i Östra Tommarp är i genomsnitt -8.1%. När de säljer bostäder i Östra Tommarp får de i snitt ut 11379 kr/m2 i slutpris. Passa på att betygsätta Mäklarhuset i kategorierna nedan. Dela gärna med dig av vad du betalade för mäklararvode när Mäklarhuset sålde din bostad i Östra Tommarp så fler säljare får bättre information när de ska välja mäklare och är beredda att ta in flera mäklarofferter för att jämföra mäklare med.

Data från

Statistik för bostadstyp
Bostadstyp Pris per m2
Villa 11 379 kr/m2
Senast sålda bostäder i Östra Tommarp av Mäklarhuset
Adress Typ Pris Datum Storlek
, Telegatan 1 Villa
5 rum
1 650 000 kr
-150 000 kr, -8%
2019-12-02
61 dagar
145 m2
11 345 kr/m2

Jämför offerter från olika mäklare

Ett kostnadsfritt sätt, helt utan förpliktelser, att jämföra mäklare och mäklararvoden i Östra Tommarp är att använda sig av HittaMäklare.se. De hjälper dig att välja ut de mäklare som passar just bäst för dig. Du kan enkelt jämföra offerter från olika mäklare och själv bestämma vem som ska få sälja din bostad. Tjänsten är kostnadsfri och du förbinder dig inte till något.

Hur fungerar det?

hittamaklare.se

Bonus: 20 gratis tips till dig som funderar på att sälja din bostad. De här frågorna ställer de säljare som fått mest betalt för sin bostad till sin mäklare. Läs vårt bonusmaterial nu