Sålda bostäder av Mäklarhuset i Östra Grevie

Pris per m2

23 636 kr/m2

Genomsnittligt pris per m2 på sålda bostäder
Dagar till salu

114 dagar

Genomsnittligt antal dagar bostad ute till salu
Prisökning

-5.4 %

Genomsnittligt procentuell prisökning

Mäklarhuset har sålt bostäder i Östra Grevie. De är en fastighetsmäklare som säljer i Östra Grevie. De tar i genomsnitt 114 dagar på sig att sälja en bostad i Östra Grevie. Skillnaden mellan utgångspris och försäljningspris när Mäklarhuset säljer en bostad i Östra Grevie är i genomsnitt -5.4%. När de säljer bostäder i Östra Grevie får de i snitt ut 23636 kr/m2 i slutpris. Passa på att betygsätta Mäklarhuset i kategorierna nedan. Dela gärna med dig av vad du betalade för mäklararvode när Mäklarhuset sålde din bostad i Östra Grevie så fler säljare får bättre information när de ska välja mäklare och är beredda att ta in flera mäklarofferter för att jämföra mäklare med.

Data från

Statistik för bostadstyp
Bostadstyp Pris per m2
Villa 23 636 kr/m2
Senast sålda bostäder i Östra Grevie av Mäklarhuset
Adress Typ Pris Datum Storlek
Östra Grevie, Steglarpsvägen 4 Villa
6 rum
5 200 000 kr
-295 000 kr, -5%
2020-02-18
114 dagar
220 m2
23 636 kr/m2

Jämför offerter från olika mäklare

Ett kostnadsfritt sätt, helt utan förpliktelser, att jämföra mäklare och mäklararvoden i Östra Grevie är att använda sig av HittaMäklare.se. De hjälper dig att välja ut de mäklare som passar just bäst för dig. Du kan enkelt jämföra offerter från olika mäklare och själv bestämma vem som ska få sälja din bostad. Tjänsten är kostnadsfri och du förbinder dig inte till något.

Hur fungerar det?

hittamaklare.se

Bonus: 20 gratis tips till dig som funderar på att sälja din bostad. De här frågorna ställer de säljare som fått mest betalt för sin bostad till sin mäklare. Läs vårt bonusmaterial nu