Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Ödåkra

Pris per m2

21 286 kr/m2

Genomsnittligt pris per m2 på sålda bostäder
Dagar till salu

16 dagar

Genomsnittligt antal dagar bostad ute till salu
Prisökning

8.4 %

Genomsnittligt procentuell prisökning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling har sålt bostäder i Ödåkra. De är en fastighetsmäklare som säljer i Ödåkra. De tar i genomsnitt 16 dagar på sig att sälja en bostad i Ödåkra. Skillnaden mellan utgångspris och försäljningspris när Länsförsäkringar Fastighetsförmedling säljer en bostad i Ödåkra är i genomsnitt 8.4%. När de säljer bostäder i Ödåkra får de i snitt ut 21286 kr/m2 i slutpris. Passa på att betygsätta Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i kategorierna nedan. Dela gärna med dig av vad du betalade för mäklararvode när Länsförsäkringar Fastighetsförmedling sålde din bostad i Ödåkra så fler säljare får bättre information när de ska välja mäklare och är beredda att ta in flera mäklarofferter för att jämföra mäklare med.

Data från

Statistik för bostadstyp
Bostadstyp Pris per m2
Villa 21 286 kr/m2
Senast sålda bostäder i Ödåkra av Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Adress Typ Pris Datum Storlek
Ödåkra, Sunnangatan 18 Villa
4 rum
2 980 000 kr
+230 000 kr, +8%
2020-03-13
16 dagar
140 m2
21 286 kr/m2

Jämför offerter från olika mäklare

Ett kostnadsfritt sätt, helt utan förpliktelser, att jämföra mäklare och mäklararvoden i Ödåkra är att använda sig av HittaMäklare.se. De hjälper dig att välja ut de mäklare som passar just bäst för dig. Du kan enkelt jämföra offerter från olika mäklare och själv bestämma vem som ska få sälja din bostad. Tjänsten är kostnadsfri och du förbinder dig inte till något.

Hur fungerar det?

hittamaklare.se

Bonus: 20 gratis tips till dig som funderar på att sälja din bostad. De här frågorna ställer de säljare som fått mest betalt för sin bostad till sin mäklare. Läs vårt bonusmaterial nu