Bostadspriser i Södra Älmhult Älmhult

Data från

Pris per kvm

16505 kr/kvm

Genomsnittligt pris per m2 på sålda bostäder

Dagar till salu

20 dagar

Genomsnittligt antal dagar bostad ute till salu

Prisökning

-10.3 %

Genomsnittligt prisökning från utgångspris

Vilka är de största mäklarna i Södra Älmhult, Älmhult?

Nedan listar vi de största mäklarna i Södra Älmhult med avseende på antalet sålda bostäder. Just nu är de största Fastighetsbyrån, letar du efter en mäklare i Älmhult? Jämför mäklararvoden i Uppsala, begär kostnadsfria mäklarofferter i Uppsala.

Jämför offerter från olika mäklare

Ett kostnadsfritt sätt, helt utan förpliktelser, att jämföra mäklare och mäklararvoden är att använda sig av HittaMäklare.se. De hjälper dig att välja ut de mäklare som passar just bäst för dig. Du kan enkelt jämföra offerter från olika mäklare och själv bestämma vem som ska få sälja din bostad. Tjänsten är kostnadsfri och du förbinder dig inte till något.

Hur fungerar det?

hittamaklare.se
Statistik för mäklare
(visar upp till de fem största)
Mäklare Andel
Fastighetsbyrån

Hur ser bostadspriserna i Södra Älmhult, Älmhult ut för olika typer av bostäder?

Nedan kan du se hur kvadratmeterpriserna i Södra Älmhult ser ut för olika bostäder. Du kan även se hur lång tid det tar i genomsnitt att sälja en bostad i Södra Älmhult (Tid). Du ser även hur mycket bostäder i Södra Älmhult förändras i pris mellan utgångspris och slutpris via budgivning (Prisutveckling).

Statistik för bostadstyp
Bostadstyp Pris per m2 Tid Prisutveckling
Villa 16505 kr/m2 20 dagar -10.3 %
Gator i Södra Älmhult

Bonus: 20 gratis tips till dig som funderar på att sälja din bostad. De här frågorna ställer de säljare som fått mest betalt för sin bostad till sin mäklare. Läs vårt bonusmaterial nu